Patarimai, kaip diagnozuoti ir išspręsti įprastas solenoidinio vožtuvo problemas - COVNA vožtuvas
  • ایلکس کووی این اے
  • Gali 25, 2023

Patarimai, kaip diagnozuoti ir išspręsti įprastas solenoidinio vožtuvo problemas - COVNA vožtuvas

سولنوئڈ والوyra dažniausiai naudojamas vienas iš automatinių vožtuvų, nes jis yra efektyvus, lengvai naudojamas,اورKaina taip pat yra palyginti maža. Solenoidinis vožtuvas susideda iš ritės ir šerdies, ritės galios arba maitinimo išjungimo, kad būtų galima valdyti šerdies veikimą, taip keičiant skysčio kryptį. Solenoidinio vožtuvo komponentai yra gana paprasti, fiksuota geležies šerdis, judanti geležies šerdis, ritės komponentai; vožtuvo korpuso dalis pagalsbaseinas, slankiojanti vožtuvo įvorė, spyruoklinis pagrindas ir kt. .


Dažniausiai naudojami nerūdijančio plieno solenoidiniai vožtuvai, žalvariniai solenoidiniai vožtuvai, duPoziciją-Trys būdai, duPoziciją-penkių būdų ir pan. Šiuo atveju abuPozicijąir trys PozicijąVožtuvai nurodo skirtingas vožtuvo šerdžių darbines padėtis, o dviejų krypčių ir trijų krypčių vožtuvai reiškia dvi ar tris skirtingas sąsajas ant atbulinės eigos vožtuvo korpuso. Skirtingus vamzdžius galima prijungti tik vožtuvo prievado jungikliu, kai vožtuvo šerdis yra perkelta.


سولنوئڈ والوKasdieniame proceso veikime taip pat bus tam tikrų gedimų, šie gedimai tiesiogiai paveiks vožtuvų naudojimą, dažni gedimai yra solenoidinis vožtuvas neveikti, patikrinti ir išspręsti iš šių aspektų:

1. Solenoidinio vožtuvo gnybtas yra laisvas arba vielos galvutė atjungta, todėl solenoidinis vožtuvas nebus maitinamas ir jo negalima naudoti. Tokia problema yra labai dažna. Mes galime priveržti vielos galvutę arba patikrinti ją prieš naudojimą.

2. Vanduo solenoidiniame vožtuve, perkrova ar nestabili įtampa sukels solenoidinio vožtuvo ritės perdegimą. Tokiu atveju galime nuimti solenoidinio vožtuvo laidus ir išmatuoti multimetru. Jei grandinė atidaryta, solenoidinio vožtuvo ritė sudegs. Be to, spyruoklė yra per sunki, reakcijos jėga yra per didelė, ritės posūkių skaičius yra per mažas, o siurbimo jėgos nepakanka, kad ritė sudegtų. Avarinio apdorojimo metu rankinį mygtuką ant ritės galima pasukti iš "0" padėties į "1" padėtį įprasto veikimo metu, kad vožtuvas būtų atidarytas.

3. Tarpas tarp vožtuvo įvorės ir solenoidinio vožtuvo vožtuvo šerdies yra labai mažas, ir daugelis jų surenkami iš vieno gabalo. Jei tepalo yra per mažai arba patenka priemaišų, vožtuvas užšaldys. Mes galime išardyti solenoidinį vožtuvą, išimti vožtuvo šerdį ir vožtuvo šerdies įvorę, o tada išvalyti cci4, kad vožtuvo šerdis galėtų lanksčiai judėti vožtuvo įvorėje. Išardydami vožtuvą, atkreipkite dėmesį į kiekvieno komponento surinkimo tvarką, kad jį būtų galima tinkamai surinkti ir sujungti. Taip pat patikrinkite, ar neužblokuota alyvos misterio įpurškimo anga ir ar pakanka tepalo.

4. Taip pat yra daug problemų, susijusių su solenoidinio vožtuvo nutekėjimu. Nuotėkis sukels nepakankamą oro slėgį vožtuvo viduje, sukels sunkų vožtuvo atidarymą ir uždarymą, sandarinimo tarpiklio pažeidimą arba slydimo vožtuvo susidėvėjimą, dėl kurio prapūs kelios ertmės. Spręsdami perjungimo sistemos solenoidinio vožtuvo gedimą, turėtumėte pasirinkti tinkamą laiką ir palaukti, kol solenoidinis vožtuvas bus pašalintas, kai jis neveikia. Jei apdorojimas nebaigiamas per perjungimo tarpą, galite pristabdyti perjungimo sistemą ir ramiai su ja elgtis.


Aukščiau pateikiami patarimai, kaip diagnozuoti ir išspręsti įprastas solenoidinio vožtuvo problemas, tikintis padėti kai kuriems iš jūsų. Jei turite kokių nors vožtuvų poreikių, pasitarkite su mumis dėl pasirinkimo paslaugų ir kainų su nuolaida. inquiry@covna-china.com